Over de verificatie in twee stappen

Belangrijk: de tweestapsverificatie is mogelijk niet beschikbaar in je regio. Voor meer informatie raadpleeg je de Help van My Kaspersky.

Met de verificatie in twee stappen voorkomt u dat anderen inloggen op uw My Kaspersky-account zelfs als ze uw wachtwoord weten. Voor de controle van uw identiteit ontvangt u een unieke beveiligingscode op een van de volgende manieren:

Je kunt tweestapsverificatie inschakelen op My Kaspersky. Als je een ander telefoonnummer hebt, kun je het updaten op My Kaspersky. Mocht u al ingelogd zijn op uw account op een apparaat, dan verandert er niets voor u. Voor gedetailleerde instructies raadpleeg je de Help van My Kaspersky.

Opmerking: de beveiligingscode is niet lang geldig. Als deze code verloopt, moet u een nieuwe beveiligingscode aanvragen.

Als u geen sms met een beveiligingscode hebt ontvangen